Kiwa Compliance adviseert u op het gebied van verschillende milieuvraagstukken. Wij hebben ons gespecialiseerd in Legionella, binnenmilieu, hygiëne onderzoek en gezonde & veilige werkomstandigheden.

Wij zijn specialist op het gebied van Legionella advies en beheer. Wij bieden projectmanagement voor prioritaire instellingen van groot tot klein. Ook in de industrie hebben wij ruime kennis en ervaring. Ondersteuning op management niveau behoort tevens tot de mogelijkheden.

Kiwa Compliance onderscheidt zich van alle andere adviesbureaus door heldere en overzichtelijke risicoanalyses en beheersplannen te schrijven met overzichtelijke lijsten en duidelijke adviezen. Geen urenlange studie en uitzoekwerk. U kunt direct aan de slag met het beheer.

Wij kunnen u daarnaast ondersteunen en adviseren op het gebied van binnenmilieu, hygiëne onderzoek en gezonde & veilige werkomstandigheden. Preventief of klachtengerelateerd onderzoek bestaande uit een totaalpakket, alleen analyse òf alleen een advies. Onze arbeidshygiënisten geven u een helder geformuleerd advies. Ook voor het huren van apparatuur bent u bij ons aan het goede adres.

Wij hebben ook een eigen opleidingsinstituut: BME Opleidingen. Voor cursussen en opleidingen omtrent asbest.